(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
PIŠKOT S PUDINKOVÝM KRÉMEM A ŠLEHAČKOU
Potřebné ingredience
200 g polohrubé. mouky, 4 vejce 200 g cukru, 4 lžíce horké vody 1 šlehačka v prášku, strouhaná čokoláda (100 g) krém: 1/2 l mléka 2 jahodové pudinky 4 lžíce cukru 1 vanil. cukr , 1 tvaroh,250 g Héry
Postup přípravy
Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink. Do vychladlého zašleháme vanil. cukr, tvaroh a Héru.
POSTUP:
Žloutky ušleháme s cukrem a přidáváme po lžících vodu. Pak vmícháme mouku, nakonec sníh z bílků. Plech vymažeme a vysypeme moukou. Upečený piškot potřeme krémem a na krém dáme vrstvu šlehačky ušlehané podle návodu na sáčku. Povrch posypeme nastrouhanou čokoládou.
(piškot je suchý, doporučuji: 4 vejce- sníh, sklenka cukru, sklenka polohrubé mouky, ½ prdopeče, půl sklenky oleje a ¾ sklenky mléka, pro vůni trochu rumu a vanilkovou tresť)
POSTUP:
Žloutky ušleháme s cukrem a přidáváme po lžících vodu. Pak vmícháme mouku, nakonec sníh z bílků. Plech vymažeme a vysypeme moukou. Upečený piškot potřeme krémem a na krém dáme vrstvu šlehačky ušlehané podle návodu na sáčku. Povrch posypeme nastrouhanou čokoládou.
(piškot je suchý, doporučuji: 4 vejce- sníh, sklenka cukru, sklenka polohrubé mouky, ½ prdopeče, půl sklenky oleje a ¾ sklenky mléka, pro vůni trochu rumu a vanilkovou tresť)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
2. 4. 2010, 16:45